Vanaf heden kunt u ook online bestellen en bezorgen wij het bij u thuis!

Vanaf heden kunt u ook online bestellen en bezorgen wij het bij u thuis!

Over Vishandel Klaas Tol en Zoon

Eigenaar Klaas Tol groeide op in de visserij waar hij op zijn15e als knecht begon op een kotter. Hij raakte al gauw vertrouwd met het vak van visserman en het leven op zee. Binnen enkele jaren had hij een eigen schip, waarmee hij alle wateren van de Noordzee - van Engelse tot de Noorse kust - heeft bevist.


Zesentwintig jaar op zee eisten zijn tol. Klaas kreeg rugproblemen, waardoor hij genoodzaakt werd zich om te scholen. Werk in het rondvaarttoerisme en een baan als buschauffeur bleken tijdelijk. De aantrekkingskracht van vis was altijd gebleven en toen Klaas de kans kreeg in een mobiele vishandel te werken, greep hij die met twee handen aan.


In 2006 werd Klaas Tol eigenaar van deze luxe viskraam. Samen met zijn zoon Jack en zijn vrouw staat hij met zijn Volendammer Vishandel Klaas Tol & zn. al jaren voor kwaliteit, versheid en betrouwbaarheid. Met de overname koos Klaas nog nadrukkelijker voor een breed en altijd voorradig assortiment vis en visproducten. Op gebied van verse vis behoort Volendammer Vishandel Klaas Tol & zn. tot de absolute top onder de mobiele visspeciaalzaken in Brabant. Alle vis wordt vanaf de afslag op versheid en kwaliteit beoordeeld en eigenhandig in de zaak gefileerd. De visspeciaalzaak staat voor een totale controle van de visketen op versheid en kwaliteit.


Het assortiment is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid. Zo bent u ook voor gevarieerde, gemakkelijk tebereiden en culinaire specialiteiten bij Volendammer Vishandel Klaas Tol & zn. aan het juiste adres. Spannende vishappen en unieke bereidingswijzen met wereldse smaken zijn terug te zien in een assortiment panklaar of ovenklaar gerechten. Verder zijn er gebakken vis, gerookte vis, schaal- en schelpdieren, salades, soepen, sausen, zuurwaren, conserven... Op ieder visgebied kan de klant bij Volendammer Vishandel Klaas Tol & zn. terecht.